.

.

Hesroicy Woman's Handbag Fashion Print Итри с голям капацитет водоустойчиво пространство за съхранение на място за съхранение джобна чанта за рамо в ежедневен плажен моден аксесоа?

Hesroicy Woman's Handbag Fashion Print Итри с голям капацитет водоустойчиво пространство за съхранение на място за съхранение джобна чанта за рамо в ежедневен плажен моден аксесоар

BGN 9.43

Брой продукти
В магазина

Той е подходящ за работа, пазаруване, на открито, пътувания, концерти и др72"циал На дизайна на затварянето на пръстена с най -висок магнит ви позволява да отворите и затворите удобно тази чанта. Дължината на този продукт е 52 см, а ширината е 45см . Дължината на този продукт е 52 см, а ширината е 45см. подходяща е за работа, пазаруване, на открито, пътувания, концерти и т. Чантата е проектирана с голям капацитет, който може да се използва за съхранение на много неща като червило, книга, телефон, вода за вода, чадър и други. Той е конструиран от материал от платно. Чантата е проектирана с голям капацитет, който може да се използва за съхранение на много неща като червило, книга, телефон, водна чаша, чадър и още повече.Описание : Използването на дизайн на затваряне на пръстени с най -висок магнит ви позволява да отворите и затворите тази чанта удобно. Той е конструиран от материал за платно.

Подробности

Те също купуват с този продукт