.

.

аксесоари за дрехи Wendunide жени Еластична лента за глава за коса Дам дами йога хиджаб упражнение Умираща лента за глава Еластична неплънка за глава за глава, която бя?

аксесоари за дрехи Wendunide жени Еластична лента за глава за коса Дам дами йога хиджаб упражнение Умираща лента за глава Еластична неплънка за глава за глава, която бягаща спортна лента за глава каки

BGN 5.49

Брой продукти
В магазина

Естествените тъкани за памук и разтягане ще осигурят мекота и комфорт7in, може да бъде опъната до 80см/31,5in.50 '' Аксесоари за дрехи.84''hat обиколка : 50-80cm/19. Ще останете на главата ви непрекъснато, без да се присмива за всеки повод - женската лента за глава е подходяща за йога, упражнения, сутрешен грим и нощно овлажняване, след шампоан, ходене на кучето сутрин и др. Продуктите включват : 1бр еластична лента за глава на лентата за коса на лентата за глава на лента.Еластична лента за глава на лентата за глава на главата Дам дами йога хиджаб упражнение Умираща лента за глава Еластична лента за глава, която се залепва, бягаща спортна лента за глава : Висококачествен материал - лентата за глава е направена от памук, полиестер и спандекс, който е мек и дишащ за абсорбиране За почистване, измиването на ръцете също може да бъде машинно измито. Усеща : Налични са различни дизайни и цветни модели, цветовете са много модерни и могат да съответстват на повечето ви тоалети. Преференциалната цена и качеството на горното ниво са наш основен приоритет.

Подробности

Те също купуват с този продукт