.

.

Мека торбичка за охладител, мек сайдов охладител, консерви изолирани плажни охладители с твърдо дъно, леден сандък, голям охладител за къмпинг, преносим охладител ?

Мека торбичка за охладител, мек сайдов охладител, консерви изолирани плажни охладители с твърдо дъно, леден сандък, голям охладител за къмпинг, преносим охладител за пътуване за къмпинг, пазаруване на хранителни

BGN 17.75

Брой продукти
В магазина

[Голям капацитет (48-CAN)] : По-хладната торба има 30 литра (7,9 гал) обем , може да побере 48 кутии (330 мл) напитки и някои лед [Множество сцени] По -хладната чанта много подходяща за семейно пикник къмпинг барбекю туристически пътешествия и всички дейности на открито. Тъй като той използва висококачествен удебелен изолационен слой и доказателство за течовете за защита на околната среда PEVA. [преносим и издръжлив] : Меката дръжка и разглобяемата презрамка го правят лесен за носене. Използват се от оксфордски плат с висока плътност и подсилен цип се използват отвън, който е издръжлив и лесен за почистване . [Дългосрочна изолация] : Експериментите показват, че при 77 ℉ стайна температура, напитките могат да се поддържат студени до 12-16 часа под действието на лед. Многофункционална. Общите размери на изолираната кутия за обяд са 16,5*11*12. [Универсалност] : Предният дълбок джоб и две странични торбички могат да се използват за съхраняване на бутилки, чадъри, бонбони, салфетки, ключове и други малки неща .

Подробности

Те също купуват с този продукт