.

.

1111Fourone за съхранение на чаша за еднократна употреба BO Организатор Стенна висяща хартиена чаша пластмасова съхранение Бо за пиене на фонтан за хартиени чаши Органи?

1111Fourone за съхранение на чаша за еднократна употреба BO Организатор Стенна висяща хартиена чаша пластмасова съхранение Бо за пиене на фонтан за хартиени чаши Организатор

BGN 10.66

Брой продукти
В магазина

Просто отворете капака в горната част на дозатора за чаша, за да поставите хартиените чаши, което улеснява организирането и съхраняването на чашите Хоризонтално и вертикално дизайн. Хоризонтално и вертикално проектиране може да побере чашата с хартия с голям капацитет веднъж и също така може да избегне отпадъците, като извадите такава веднъж. Хоризонтално и вертикално дизайн, който го прави удобен и лесен за получаване на чашата без никакви усилия. Подходящ за чаши между 3см и 7,8 к. Анти-празничен дизайн. В целия дом в дома, хола, кухнята, офиса, ресторанта, хотел и други видове ситуация, които се нуждаят Хартиена чаша за удобна употреба. чашите една по една. широки приложения. в дома, хола, кухнята, офиса, ресторанта, хотела и други видове ситуация, които се нуждаят от хартиена чаша за удобна употреба . Притежател и монтажна плоча или прикрепете силната лепилна плоча към гладка повърхност . Направете хартиената чаша чиста и подредена без бъркотия, като държите лесно 60-80pcs чаша. Спецификации : Тип : Купа за съхранение на чаши за еднократна употреба : ABS, PSCOLOR : Черно, бяло качество : 1бр.

Подробности

Те също купуват с този продукт