.

.

Fuzzies бебе ватирано термично бебешко одеяло за момичета, удвоени, розово и сиво маслено меко, дишащ памучен бебешки бебешки юрган хвърляне на одеяло топло, спокойно ?

Fuzzies бебе ватирано термично бебешко одеяло за момичета, удвоени, розово и сиво маслено меко, дишащ памучен бебешки бебешки юрган хвърляне на одеяло топло, спокойно спане в ясли 36

BGN 1.00

Брой продукти
В магазина

Машинно измиване Дръжте малкото си уютно в това супер меко и 100% памучно плетене на фланелка. Перфектен за у дома или в движение. Той е толкова мек, колкото е плътно. Освен че е обвивка на бебета, тя може да се използва и като постелка при смяна на памперси, действа като импровизирана кърпа и може дори да се превърне в биб, след като е готова да придобие твърда храна. Перфектна идея за подарък за нови майки и татковци - ако търсите идеалния подарък за нова мама или татко, тогава погледнете Няма повече! Новороденото одеяло вкъщи е идеалната идея за подарък за бебешки душ, която със сигурност ще бъде използвана добре веднага!. Повече от просто приемащо одеяло - първоначално използвано за „получаване“ на бебе по време на раждането, нашето новородено одеяло е универсално. Плюс това, това е машинно миещо се, което прави нещата много по -лесни, когато сте останали сами вкъщи с малкото си . Компактна, преносима и функционална - На 35 х 35 инча, нашият топъл разтягане на разтягане е идеален за придвижване на малкото ви бебе в количка или прибиране в торбичка за памперси.

Подробности

Те също купуват с този продукт