.

.

Будист, предлагащ чаша, преносима будистка чаша за жертвоприношение, месингова ритуална будистка чаша, домашна украса, за устойчив на домашно износване на храма, у?

Будист, предлагащ чаша, преносима будистка чаша за жертвоприношение, месингова ритуална будистка чаша, домашна украса, за устойчив на домашно износване на храма, устойчив на дома

BGN 3.00

Брой продукти
В магазина

Деликатните неща са най -добрият избор на подарък за вашето семейство и приятели Може да предложи на The Храна и вода в дома/храм, може също така като декорация на занаяти за изкуство . Може да предложи храната и водата в дома/храма, може също така като декорация на занаяти. Продуктът притежава малък обем, много лесен за носене, предлага удобство за потребителя.Будист, предлагащ чаша, преносима будистка чаша за жертвоприношение, месингова ритуална будистка чаша, домашна украса, за устойчив на износване на храма домашно делопроцификация : Характеристики : Продуктът е полиран, с фина изработка, много деликатен. С текстура, ярка и цвят, стабилна основа за чаша, тя е приборна за вода. Продуктът е полиран на ръка, с фина изработка, много деликатен. Спецификация : Височина : 5 cm/2 В списъка с пакети : 1xoffering чаша Продуктът собствен малък обем, много лесен за носене, предлагайте удобство за потребителя . Деликатните неща са най -добрият избор на подарък за вашето семейство и приятели . С текстура, ярка и цвят, стабилна основа за чаша, тя е приборна за вода.

Подробности

Те също купуват с този продукт