.

.

Организатор на въртящ се грим Организатор Голям козметика Организатор Организатор Известен козметичен калъф за съхранение със слоеве и разглобяеми рафтове за ск?

Организатор на въртящ се грим Организатор Голям козметика Организатор Организатор Известен козметичен калъф за съхранение със слоеве и разглобяеми рафтове за скрин за спалня или плот на суета

BGN 0.33

Брой продукти
В магазина

Неговият De Tachable And Design, който ви позволява да почиствате грим организатора по всяко време. ?? 【Здрав и издръжлив】 qwzndzgr Организаторът за голям грим е направен от висококачествен акрил, който осигурява ясно прозрачен външен вид. ?? 【Стилен и елегантен диамантен модел】 Шикочен диамантен модел отгоре и долни тави, прави този голям организатор за грим да има елегантен външен вид . Той има 7 регулируеми слоя на основното тяло, което ви позволява да регулирате дяловете, за да отговарят на различни размери на вашите продукти за грижа за кожата. Неговият по -дебел дизайн прави този организатор на акрилен грим достатъчно силен, за да държи тежки продукти за грижа за кожата и разширява използването на живота си . Този козметичен организатор помага да се съхранява грима си, така че да направи вашето житейско място подредено и елегантно . ?? 【голям капацитет и 7 регулируеми слоеве】 Организаторът за грижа за кожата може да побере поне 50 pcs продукти за грижа за кожата, козметика и грим.Qwzndzgr 360 въртящ се грим Организатор Голям козметика Организатор Организатор Организатор Чист козметичен калъф за съхранение със 7 слоя и разглобяеми рафтове за скрин за спалня или плот на суета? Безмълвно и гладко, ви позволява лесно да вземете козметиката си от нея за секунди.

Подробности

Те също купуват с този продукт